30.3.20

 Поради читачам під час карантину
А чи знаєш ти, що книги теж “хворіють”?
Що їм так само потрібна наша “медична” допомога? Але щоб цього не сталося слід притримуватися певних правил)) і тоді всі книжки світу будуть виконувати свою головну функцію - нести мудрість в маси і велике задоволення від їхнього прочитання))
Отже, пройдемося по правилам)) вам не важко їх притримуватися, а книжки завдяки цьому зможуть подовше нам служити))
Почнемо з #1_правила
Хочеш взяти книгу - перевір чи в тебе чисті руки)) так-так, хоч це і смішно, але кому потім буде приємно брати до рук  книгу із залишками на ній твого сніданку))
#2_правило?) ви його точно знаєте))
Не виривай сторінок з книги! Літачка можна зробити і з іншого паперу)
Як щодо #3_правила?)
не клади в книгу олівців, ручок та інших товстих предметів! Від цього руйнується структура книги. Ти ж не хочеш, щоб одного дня та книга розвалилася в твоїх руках?
#4_правило просте - не пиши в книжках. Жодних поміток! Для цього існує записник.
З #5_правилом  також всі знайомі)
Не перегинай книгу навпіл!
#6_правило говорить нам про те, що на сонці книгу читати не варто. Це буде корисно, як тобі, так і книзі)) правду кажу))
#7_правило, ти його теж знаєш, але нагадаю. Я знаю, що ти слюнявиш пальця перед тим, як перегорнути сторінку😂 ну нааащооо? Не роби так, будь ласка))
#8_правило. Нікоооли, чуєш? Нііікоооли не рви і не загортай ріжків(я знаю, що хочеться, але для цього існує закладка) на кінці листка книги!
#8_правило. Обгорни книжку. Тобі не важко, а їй приємно))
І #10правило..) дійшли нарешті, так? 😂
Пам’ятайте, що книга - це не зубна щітка і нею потрібно ділитися)) таким чином, вона принесе ще більше користі, знань та мудрості іншим))
.
Цінуйте працю тих, хто постарався, щоб Сьогодні ця книга була саме у ваших руках☝️

Немає коментарів:

Дописати коментар